Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در برنامه هزار در چهار صدای ایران، اظهار داشت: نگاه جزیره‌ای در کشور باعث عقب‌افتادگی عمده بخش‌های مختلف کشور شده است در شهرهای سیستان‌بلوچستان، کردستان، بوشهر و ..... عمدتاً در موضوعات اساسی دچار مشکل هستند چه از نظر زیرساخت‌ها مثل آب شرب که اولین نیاز اساسی یک انسان برای زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از یک استان اصیل و با اصالت، مدام خبرهایی می‌شنویم که تابلو همه بحران‌ها شده، عشایر قیور خوزستان که همیشه در مقابل دشمنان سینه سپر کردند همیشه حافظ منافع سرمایه ملی ایران بودند مثل نفت، گاز و پتروشیمی چه از قبل از انقلاب تا دفاع مقدس.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون گفت: در دنیا سدسازی و انتقال آب بین‌بخشی منسوخ شده به جای سدسازی به سراغ آب‌خیز‌داری رفتند یعنی اینکه ما منابع زیرزمینی آب را احیاء بکنیم، ما در 5 بخش حق آبه احتیاج داریم صنعت، کشاورزی، زیست محیطی در خرمشهر و آبادان به دلیل اینکه دبی رودخانه پایین آمده آب شور دریا به رودخانه برگشته و نزدیک به 2 میلیون نخل از بین رفته است.
یوسفی افزود: زاینده‌رود و قم‌رود و خیلی از این رودخانه‌ها همیشه فصلی بودند در تاریخ که نگاه می‌کنیم هیچ وقت آب داخل این رودخانه‌ها نبوده بعد به خاطر حرف‌های غیر کارشناسی می‌گویند: ببینید زاینده‌رود خشک است یا قم‌رود خشک است. باید چکار کرد؟
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید آب را هزاران کیلومتر و میلیاردها تومان هزینه کنیم که آب را انتقال دهیم بعد ما 702 روستا در استان خوزستان داشته باشیم که آب شرب نداشته باشند طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری به خاطر اینکه 20 سال حق آبه آن تأمین نمی‌شد اجراء نشود که نزدیک به 800 هزار نفر به سر کار می‌روند و از طرفی امنیت غذایی را تأمین می‌کند و ما می‌توانیم صادرکننده محصولات کشاورزی باشیم ما باید حق آبه خوزستان را در همه موضوعات بررسی کنیم و به‌روز کنیم بعد باید ببینیم برای کجاها الویت دارد که بخواهیم این کار را انجام دهیم.
ویدئو گفتگوی صدای ایران با مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در برنامه ۱۰۰۰ در ۴ را در ادامه ببینید:

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مجتبی یوسفی صدای ایران هزار درچهار حق آبه خوزستان کشاورزی کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۰۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان

به گزارش خبرگزاری صداسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز پیش از عزیمت به باکو و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها، گفت: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی برای بیان مواضع و انتقال نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران به نخبگان و مقامات شرکت‌کننده نگاه می‌کنیم.

اسماعیلی درباره اهداف سفر به آذربایجان و شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها افزود: از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفتگو‌های امسال است، استفاده می‌کنیم و با توجه به وضع ناعادلانه در نظامات بین‌المللی، باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: در این اجلاس به عنوان فرصتی برای ارائه برنامه‌های خودمان و انتقال نگاه انقلاب اسلامی به دیگر کشور‌ها نگاه می‌کنیم و دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم برای گسترش تعاملات دنبال می‌شود. ما در این راهبرد بیشتر معطوف به کشور‌های دوست و جهان اسلام به گفتگو‌های فرهنگی می‌پردازیم..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در باکو از امروز تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزرای فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح بررسی می‌شود

پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم